My lovely followers

tisdag 20 oktober 2009

Jag fick en beställning att göra ett kort till en 60-åring, och för en gång skull använde jag ingen figur. Stämpelbodens stämplar kom till bra nytta och jag gillar att de skiljer sig från mängden.
....och så här blev insidan.


måndag 19 oktober 2009

Jag har nyligen upptäckt Sugar Nellies underbara stämplar och så här blev resultatet med Sweet´n Sassy.



Detta kortet har jag skickat in till en tävling på Stämpelgården. De firar nämligen 3-års jubileum. http://www.stampelgarden.se/blogg/




onsdag 14 oktober 2009







Några kort till...


Så här blev insidan på samma kort.


Jag håller på för fullt att lära mig alla små finesser med bloggen. Så under tiden kommer här lite Grattiskort.

tisdag 13 oktober 2009










Trots att höstvindarna viner runt husknuten, tänkte jag börja med att lägga ut ett par sommarkort. Några av mina första favoriter är Magnolia och hÄnglar o stÄnglar.

måndag 12 oktober 2009

Så har dagen kommit när jag har tagit mitt stora steg ut i bloggvärlden. Eftersom jag är ganska impulsiv av mig hade jag inte funderat särskilt länge på det. Har väl alltid känt att "det där är nog inget för mig" eftersom jag inte är så bra på det tekniska med datorer. Beslutet kom för bara någon dag sedan när en kompis, som är helvass på IT, lovade att stötta mig. Så sagt och gjort, nu är jag här.

Mitt huvudsyfte med bloggen är min korttillverkning. Efter att ha surfat runt bland en massa superbra bloggar som har gett mig massor av inspiration, tänkte jag dela med mig av mina alster.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...